Akademik Takvimde Güncelleme Yapıldı

Yüksek Öğretim Kurulu’nun 17 Şubat 2023 tarihli kararı ile Gümüşhane Üniversitesi Senatosunun aldığı kararlar doğrultusunda 2022/2023 bahar dönemi eğitim-öğretim faaliyetleri 20 Şubat 2023 tarihinden itibaren çevrimiçi olarak sürdürülecektir.

Başlayan yeni dönem ve yaşanan deprem afeti ile ilgili açıklamalarda bulunan Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Serhat Dağ, talep eden öğrencilerimize kayıt dondurmaları ile ilgili kolaylık sağlanacağını söyledi. Ayrıca Nisan ayında gelişmeler çerçevesinde YÖK’ün alacağı kararlar doğrultusunda lisansüstü eğitim öğretim faaliyetlerinin yürütülmesine ilişkin gelişmelerin öğrencilerle paylaşılacağını aktardı.

Yaşanan gelişmeler neticesinde akademik takvimde güncelleme yapıldığını, bu nedenle anabilim dallarının ve öğrencilerin güncel akademik takvime göre işlemleri yürütmeleri gerektiğini vurgulayan Dağ, “Bu vesileyle deprem olayı sonrası yaşanan afet nedeni ile hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Yüce Türk Milletinin başı sağ olsun” diyerek konuşmasını tamamladı.