Anabilim Dalı Ziyaretlerinin İlki Gerçekleştirildi

Lisansüstü Eğitim Enstitüsü tarafından dönem arası içerisinde tüm öğretim üyelerinin de katılımlarının sağlanacağı lisansüstü eğitim ve öğretim faaliyetlerinin geliştirilmesine yönelik istişare toplantılarının ilki gerçekleştirildi.

24 Ocak Salı Günü Saat 13.30’da İletişim Fakültesi Amfi Salonunda gerçekleştirilen toplantıya Halkla ilişkiler ve Tanıtım ABD, İktisat ABD, İnsan Kaynakları ABD, İşletme ABD, Maliye ABD, Radyo Televizyon ve Sinema ABD, Siyaset Bilim ve Kamu Yönetimi ABD, Yönetim ve Bilişim Sistemleri ABD öğretim üyeleri katılım sağladı.

Toplantıda konuşan Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Serhat Dağ Lisansüstü Eğitim Enstitüsünün faaliyetleri ve akademik süreçleri hakkında bilgi verdi. Öğretim üyelerinin enstitü ile ilgili soruları cevaplanırken önerileri de dinlenildi. Ayrıca enstitü tarafından lisansüstü öğrencilerine uygulanan “Öğrenci Görüşleri Anketi” sonuçları toplantıda katılımcı öğretim üyeleriyle paylaşıldı. Toplantı karşılıklı iyi niyet ve temennilerle sona erdi.

• Gösterim 619
  • Toplam 3