IV. Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi

Sosyal Bilimler alanındaki birçok konuyu ve araştırmayı bünyesinde barındıran ve ilki 13-15 Mart 2019 tarihlerinde Mersin’de gerçekleştirilen ve artık geleneksel hale gelen Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi’nin dördüncüsüne Gümüşhane Üniversitesi olarak 1-2 Haziran 2023 tarihinde ev sahipliği yapmaktayız.

Kilis 7 Aralık Üniversitesi, Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi ve Bingöl Üniversitesi ile ortaklaşa düzenleyeceğimiz kongrenin teması yakın zamanda acı bir tecrübeyle yaşadığımız deprem felaketinden dolayı “Sosyal Bilimler Işığında Deprem” olarak belirlenmiştir. Sosyal bilimler alanında depreme ilişkin yapılacak tüm çalışmalara açık olan Kongrenin, akademisyenleri ve araştırmacıları bir araya getirerek, disiplinler arası bilgi alışverişine imkân sunması hedeflenmektedir.

IV. Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi, 1-2 Haziran 2023 tarihleri arasında, Üniversitemiz tarafından hibrit (yüz yüze ve çevrim içi oturumlar) olarak gerçekleştirilecektir. İki gün sürecek kongreye siz değerli bilim insanlarının katılımı beklenmektedir.

Kongreye ilişkin ayrıntılı bilgiler ve duyurular http://usbk.gumushane.edu.tr/tr/ adresinden güncel olarak verilecektir.