Tezsiz Yüksek Lisans Öğrenim Ücretleri Hakkında Duyuru

• Enstitümüz bünyesindeki tezsiz yüksek lisans programları öğrenci alımı ilanına başvurarak kayıt hakkı kazanan öğrencilerimizin çevrim içi kayıtlarını kesinleştirebilmeleri için ilk taksiti olan 3.450 TL  tutarındaki öğrenim (harç) ücretlerini ödemeleri gerekmektedir.
  • Gümüşhane Üniversitesi ile imzalanan Protokoller kapsamında  indirimden yararlanmak isteyen adaylar, gerekli belgeleri enstitünün talep ettiği şekliyle ulaştırmaları durumunda,
  • Gümüşhane Üniversitesinde görev yapan personeller Üniversite Yönetim Kurulunun 378 sayılı kararı kapsamında,
  • Şehit yakınları, gazi ve gazi yakınları ile engelli adaylar ise Cumhurbaşkanlığının "2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılında Yükseköğretim Kurumlarında Cari Hizmet Maliyetlerine Öğrenci Katkısı Olarak Alınacak Katkı Payları ve Öğrenim Ücretlerinin Tespitine Dair Kararı" kapsamında öğrenim (harç) ücretlerinden indirimli olarak faydalanabileceklerdir.
  • Kayıtlar 11 - 14 Ağustos 2022 tarihleri arasında yapılacak olup bu süre zarfında ücret ödemeyenler kayıt hakkından vazgeçmiş sayılacaklardır.
  • Ödemeler Halk Bankası Şubelerinden ve Halk Bankası ATM lerinden öğrenci numarası (Öğrenci Numarası Sorgulamak için: https://obs.gumushane.edu.tr/oibs/ogrsis/no_query.aspx ) ile birlikte kurumsal tahsilat şeklinde "Eğitim Ödemeleri" başlığı altındaki "Gümüşhane Üniversitesi (Harç)" sekmesinden yapılabilmektedir. Ayrıca Halk Bankası'nın internet veya mobil bankacılığını kullanan öğrenciler "Ödemler/Vergi" "Fatura ve Kurum Ödemeleri" başlığı altındaki "Eğitim" sekmesini kullanarak "Gümüşhane Üniversitesi (Harç)" bölümünden öğrenci numaraları ile birlikte öğretim ücretlerini ödeyebilirler.
      Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.