Üniversitemizde Mezuniyet Töreni Coşkulu Bir Şekilde Kutlandı

Üniversitemizde 16’ıncı Kuruluş Yıl Dönümü ve 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni, gerçekleştirilen bir dizi etkinlikle beraber coşkulu bir şekilde kutlandı. Üniversitemiz Rektörlük Binası önündeki Atatürk büstüne çelenk bırakılmasıyla başlayan tören, Dr. Mustafa Çalık Kongre ve Kültür Merkezinde devam etti.

Üniversite genelini kapsayan bu törende ön lisans, lisans ve lisansüstü programları başarı ile tamamlayan öğrencilere başarı belge ve diplomaları verildi.

Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Doktora programlarını başarı ile tamamlayan öğrencilerimizin diplomaları Enstitü Müdürümüz Doç. Dr. Serhat DAĞ tarafından takdim edildi. Daha sonra bu yıl ilk defa uygulamaya alınan Doktora Tezi Başarı Ödülü verildi. Prof. Dr. Tufan ÇAKIR danışmanlığında öğrencimiz Kaşif Furkan ÖZTÜRK tarafından tamamlanan"Zemin Yapı Etkileşimi Dikkate Alınarak Kutu Menfezlerin Deprem Davranışının İncelenmesi" adlı doktora tezinin bu ödülü almaya hak kazandığı açıklandı. Doktora Tezi Başarı Ödülü ve plaketi Rektörümüz Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek tarafından öğrencimize sunulurken danışman öğretim üyemize de bu süreçte gösterdiği katkı ve özveriden dolayı plaket takdim edildi.

• Gösterim 473
  • Toplam 9