Lisansüstü Eğitim Enstitüsü’nden Yeni Ataması Yapılan Dekan Vekillerine Tebrik Ziyareti

Lisansüstü Eğitim Enstitüsü yönetimi üniversitemizde yeni ataması yapılan dekan vekillerine tebrik ziyareti gerçekleştirdi.  Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi’ne dekan vekili olarak atanan Prof. Dr. Alper Veli ÇAM,  İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’ne dekan vekili olarak atanan Prof. Dr. Pınar HAYALOĞLU,  İletişim Fakültesi’ne dekan vekili olarak atanan Prof. Dr. Gülsüm ÇALIŞIR ve İlahiyat Fakültesi’ne dekan vekili olarak atanan Prof. Dr. Selami Şimşek ayrı ayrı makamlarında ziyaret edildi. Gerçekleştirilen ziyarette tebrik ve görevlerinde başarı dilekleri sunuldu. Karşılıklı iyi niyet ve temennilerde bulunuldu.

• Gösterim 708
  • Toplam 4