2022-2023 Eğitim Öğretim sürecine ilişkin Güncellenmiş Duyuru Metni

Gümüşhane Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü olarak , 2022 - 2023 Bahar dönemi eğitim öğretim faaliyetlerimize Yükseköğretim Kurulu'nun 17 Şubat 2023 tarihinde aldığı kararlar doğrultusunda devam edeceğiz.

Bu kapsamda, Üniversitemizde eğitim öğretim faaliyetleri 20 Şubat 2023 tarihi itibariyle çevrim içi olarak gerçekleştirilecektir. Uygulamalı eğitim programındaki öğrencilerimiz, 3 Nisan itibari ile yüz yüze eğitime başlayacaktır.

Talep eden öğrencilerimize YÖK'ün sunduğu şartlara göre kayıt dondurmaları hakkında kolaylıklar gösterilecektir. Hibrit eğitime başlama konusunda Yükseköğretim Kurulu tarafından Nisan ayı itibariyle alınacak kararlar doğrultusunda üniversitemizin alacağı karalar sizinle paylaşılacaktır.

Deprem felaketinde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı, yaralılara da acil şifalar diliyoruz.