Anabilim Dalı Ziyaretlerinin Sonuncusu Gerçekleştirildi.

Lisansüstü Eğitim Enstitüsü tarafından eğitim ve öğretim faaliyetlerinin geliştirilmesine yönelik istişare toplantılarının dördüncü ve sonuncusu gerçekleştirildi.

2 Şubat Perşembe günü saat 13.30’da Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Prof. Dr. Ing. Ahmet Durmuş Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya Biyoteknoloji, Enerji Sistemleri Mühendisliği, Fizik, Gıda Mühendisliği, Harita Mühendisliği, İnşaat Mühendisliği, Jeofizik Mühendisliği, Jeoloji Mühendisliği, Kimya, Makine Mühendisliği, Matematik/Matematik Mühendisliği ile Yapay Zeka ve Akıllı Sistemler Anabilim Dalları öğretim üyeleri katılım sağladı.

Toplantıda konuşan Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Serhat Dağ, gerçekleştirilen istişare toplantılarının temel amacının ABD başkanlarının yanı sıra bütün öğretim üyeleri ile bir araya gelip hem bilgilendirme toplantısı yapıp hem de görüş, öneri, katkı ve eleştirileri almak olduğunu belirtti. Dağ, genel bir değerlendirme yaparak yapılan dört toplantıda enstitüsünün faaliyetleri ve enstitülerin birleşmesinden günümüze kadar gelen süreçte eğitim-öğretimde kalitenin artırılması hususunda yürütülen çalışmalarla ilgili bilgilerin paylaşıldığını aktardı. Aynı zamanda Enstitü olarak ABD ile ortak paydada buluşmak ve problemleri beraberce çözmek amacını gerçekleştirme fırsatı yaratıldığını söyleyerek katılım gösteren tüm öğretim üyelerine teşekkürlerini iletti.

Öğretim üyelerinin enstitü ile ilgili soruları cevaplanırken önerileri de dinlenildi. Enstitü tarafından lisansüstü öğrencilerine uygulanan “Öğrenci Görüşleri Anketi” sonuçları toplantıda katılımcı öğretim üyeleriyle paylaşıldı. Anketle ilgili öneriler alındıktan sonra toplantı karşılıklı iyi niyet ve temennilerle sona erdi.

• Gösterim 830
  • Toplam 5