Avrupa Koleji Yüksek Lisans Burs Programı

Türk Özel sektör  ve sivil toplum kuruluşları, Avrupa Koleji ve Polonya Dışişleri Bakanlığı desteğiyle Avrupa Birliği Başkanlığı tarafından, akademik açıdan başarılı olan, iyi derecede İngilizce ve Fransızca bilen ve Avrupa Birliği alanında yüksek lisans yapmak isteyen öğrencilere 2024-2025 akademik yılı için Avrupa Koleji’nde (College of Europe / Collège d’Europe) burs imkânı sağlanması öngörülmektedir.

2024-2025 akademik yılı burs duyurusu aşağıdaki bağlantıda sunulmuş olup, son başvuru tarihi 16 Ocak 2024 olarak belirlenmiştir.

Sürece ilişkin sorular için avrupakoleji@ab.gov.tr adresiyle iletişime geçilmesi gerekmektedir.

Avrupa Koleji hakkında ayrıntılı bilgi www.coleurope.eu adresinden edinilebilir.

Burs Duyurusu için tıklayınız

Burs Başvuru Formu için tıklayınız